SRPSKA SNAJKA SA DVOMESEČNOM BEBOM U PAKLU UKRAJINE! Otišla kod roditelja u posetu pa je zatekao rat! MUŽ OČAJAN!

Autor:

Vesti

26.02.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ina Colović na sve načine pokušava da se domogne Srbije sa bebom od dva meseca.

SRPSKA SNAJKA SA DVOMESEČNOM BEBOM U PAKLU UKRAJINE! Otišla kod roditelja u posetu pa je zatekao rat! MUŽ OČAJAN!

Foto: Printskrin/Facebook

Ina Colović (31) trenutno se sa dvomesečnim sinom nalazi u ratnom paklu Ukrajine i na sve načine pokušava da se domogne Srbije, gde je čeka suprug Predrag.

Ova Ukrajinka se pre nekoliko godina udala u Zaječaru, gde živi u velikoj porodici sa suprugom, svekrom i svekrvom. Nažalost, spletom okolnosti trenutno se nalazi između dva fronta, u gradu Apostolovu, gde žive njeni roditelji.

Bila u poseti

- Sa dvomesečnim sinom sam u Ukrajini, u gradu gde trenutno nema borbe, ali jedva čekam da se vratim u Srbiju. Nije uopšte prijatno i nemam mira kad znam šta se dešava na samo nekoliko kilometara od nas. Želim što pre da odem i nastavim da živim normalnim životom, jer imam bebu i muža koji me čeka, ali neće mi biti lako ni da ostavim roditelje u ovom haosu - kaže Ina.

Njena svekrva Mira Colović (68) kaže za Informer da je veoma uznemirena, jer se njena snaja i unuče nalaze zarobljeni na ratnom području.

- Ina nas zove svaki dan, jedva čeka da se vrati u Zaječar. Ona je otišla kod roditelja u posetu, jer moj sin vozi kamion po Evropi i često je odsutan. Ina je htela da provede malo vremena sa svojim roditeljima i prijateljima, ali tamo ju je zatekao rat, letovi su obustavljeni i ona je ostala mnogo duže nego što je planirala. Moj sin je očajan, njemu je najteže - priča Mira.

Ona kaže da joj je snaja ispričala da su ljudi u Ukrajini u velikoj panici, panično podižu sav novac sa bankomata i da kupuju hranu jer se boje nestašica.

- Ina jedva čeka da dođe u Srbiju. Stalno nam govori da se ne sekiramo i da je u gradu u kom je ona zasad mirno. Naravno, nije ni njoj svejedno što nekoliko kilometara odatle odjekuju detonacije i čuju se rafali - kaže Mira.

Više o situaciji u Ukrajini pratite na našem blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ina

26.02.2022 08:47

Nije da nisu najavljivali i pozivali da se evakuišu...

Dragana N

26.02.2022 14:33

Brate, sta je cekala! Toliko su najavljivali ovaj rat, da mi nije jasno da se nije bar malo plasila.