NENADU IZ BEOGRADA JE KOMŠINICA KAD SE RODIO UBACILA U PELENU SEDAM ZRNA KUKURUZA! Evo kako je zbog toga jedva živu glavu izvukao! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.12.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Nenad ima sumnju da ga je najbliža komšinica urekla kada mu je u pelene ubacila sedam zrna kukuruza da u sedmoj godini doživi tragediju.

NENADU IZ BEOGRADA JE KOMŠINICA KAD SE RODIO UBACILA U PELENU SEDAM ZRNA KUKURUZA! Evo kako je zbog toga jedva živu glavu izvukao! (VIDEO)

Foto: Printskrin

- U sedmoj godini igrao sam se sa decom kod tetke i pao sam niz stepenice posle čega sam završio u komi. Šanse da preživim bile su 50/50, jer sam ima krvarenje n mozgu -rekao je Nenad.

- Posle toga, saznajem od ukućana da su mi u peleni kada sam se rodio i kada su me doneli kući imao sedam zrna kukuruza. Oni ne veruju u te stvari, ali tada su se ipak zabrinuli, jer sam u sedmoj godini imao taj pad. Posle toga sam imao još mnogo udaraca u glavu i toliko iznenadnih i toliko slučajnosti. Uhvatim se za debelu granu, koja može slona da izdrži, popnem se i ona pukne - objasnio je Nenad.

- Prošlo je mnogo godina od tada, bavio sam se sportom, uživao u životu i onda jedna žena je zaustavila moju sestru i rekla joj da mora da priča sa njom, da nesto ne valja, rekla joj je "nešto se dešavalo sa tvojim bratom". Ona joj je rekla da je komšinica, koja nam je dolazila u kuću, radila na tome da se nama dešava nesto loše. Sestra je pitala zašto je ona to radila, a ova joj je rekla da je to iz zavisti. Moja sestra je trebalo nešto da uradi da se to sve otkloni, isto sam i ja uradio... Nisam verovao u to, ali uradili smo šta je trebalo i to je tako prošlo - ispričao je Nenad.

Istakao je i da su se sa tom komšinicom posećivali, sve dok mu baka nije preminula.

- Kada je moja baba preminula ona nije došla na sahranu, a navodno su bile prijateljice. Ta žena je rekla sestri da nas ona nije volela. Od tada sam počeo da procenjujem ljude, da znam da ti ne misli dobro svako - kazao je Nenad i dodao:

- Ona je zapravo imala sina koji je rano poginuo. Možda se sve to i zbog tragedije dešavalo. Previše je slučajnosti i neko ko vam dolazi u kuću i sedam zrna kukruza i žena koja vas ne poznaje da pogodi sve ovo. U komšiluku su mnogi nalazili sumnjive predmete - zaključio je ovaj mladić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading