ROSA SKIDA VLAŠKU MAGIJU: Tvrdi da je imala susret sa Slobodanom Miloševićem

Autor:

Vesti

05.12.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baba Rosa Dumitrović iz Gamzigrada svoje navodne posebne moći stekla je sa samo 11 godina i od tada putem bajalica i određenih obreda navodno pomaže ljudima da se reše muka, a kako tvrdi, uspostavlja i kontkakt sa preminulima.

ROSA SKIDA VLAŠKU MAGIJU: Tvrdi da je imala susret sa Slobodanom Miloševićem

Foto: Printscreen/TV Kurir

Tokom bajanja koristi svega nekoliko stvari, među kojima su voda, tamjan, bosiljak i slika osoba kojoj pomaže. To je dovoljno da ustanovi šta je uzrok nečijeg problema i pripomogne da muka nestane.

Ono što mogu, ja im bajam i odvraćam. Da odvraćam, da odvežem, za napredak, za sudbinu, za decu, za školu ispite za sve mogu da napravim, ali samo kroz bajanja, ništa drugo ne radim – kaže baba Rosa i navodi da kod nje dolaze ljudi raznih nacionalnosti.

Dešava se i da kada jednom dođu, da se ponovo vrate.

Bile su mi prvo tri Ruskinje, pa se vratilo pet – kaže baba Rosa.

Prema njenim navodima, razgovara i sa mrtvima, a navodno je imala i interesantan susret sa bivšim predsednikom SRJ Slobodanom Miloševićem.

On mi je tada rekao da će sa njegovom ženom Mirom biti sve dobro do pretprošle godine – kaže baba Rosa, koja navodi da je nakon ovih seansi često boli glava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading