DANAS SNEG U CELOJ ZEMLJI! Do kraja naredne sedmice hladno, temperature oko 0 stepeni!

Autor:

Vesti

12.12.2021

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas oblačno, hladno i vetrovito, u većini mesta sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača, samo još ujutru na jugoistoku, istoku i severoistoku Srbije sa kišom, koja će brzo preći u susnežicu i sneg.

DANAS SNEG U CELOJ ZEMLJI! Do kraja naredne sedmice hladno, temperature oko 0 stepeni!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Sneg u Beogradu

Najviše snega se očekuje u zapadnim i centralnim krajevima i na području Homoljskih i Kučajskih planina.

Duvaće umeren i jak severni i severozapadni vetar, ponegde sa udarima olujne jačine, lokalno uz stvaranje snežnih nanosa.

U većini mesta temperatura bez većeg kolebanja, od -1 do 2 stepena, dok će na jugoistoku, istoku i severoistoku Srbije ujutro biti malo toplije, do 4 stepena, tokom dana u padu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu oblačno, hladno i vetrovito sa snegom, uz formiranje snežnog pokrivača, izraženijeg u visim perifernim delovima. Duvaće jak severni i severozapadni vetar. Temperatura bez većeg kolebanja, oko 1 stepen.

U ponedeljak pretežno oblačno uz slabljenje i postepeni prestanak snega, u Vojvodini delimično razvedravanje. Severni vetar biće u slabljenju.

Od utorka do nedelje, 19 decembra, umereno do potpuno oblačno i hladno, ujutro sa mrazem i dnevnom temperaturom malo iznad 0 stepeni.

U utorak samo u planinskim predelima provejavanje slabog snega, u sredu suvo, a od četvrtka povremeno slabe mesovite padavine, kiša i sneg, ocekuju se uglavnom južnije od Save i Dunava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading