KLINTONOV SARADNIK TRAŽI REPRIZU HOLBRUKOVOG PLANA: SRBE TREBA BOMBARDOVATI!

Autor:

Vesti

18.12.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siva eminencija administracije Klintonovih Dejvid Filips priziva Srbiji još jedno bombardovanje, i to u naredne dve godine! Krvavi scenario za našu zemlju profesor američkog Univerziteta Kolumbija izneo je na nedavno održanoj debati u Evropskom parlamentu, kada je insistirao na tome da se po čuvenom Holbrukovom scenariju iz 1999. Srbija, ako treba i bombama, primora da konačno prizna nezavisnost Kosova, odobri njegov prijem u UN i Unesko.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Sa Srbijom treba razgovarati na holbrukovski način, robusno i agresivno, blokirati je na sve moguće načine - poručio je Filips, koji je inače glavni lobista da se Vašington i Kondoliza Rajs uključe u pregovore Beograda i Prištine.

Kako novac od kupovine Grand kafe završava u džepovima hrvatskih penzionera uključujući i ratne zločince poput Ante Gotovine?

Zašto je ubijen navijač "Rada" Aleksandar Savković?

Kako je ubica sa Novog Beograda odveo dete u školu pa upucao suprugu a potom i sebe?

Odgovore na ova ali i mnoga druga pitanja možete pročitati u štampanom izdanju Srpskog telegrafa za 19. decembar 2017. godine kao i na portalu Republika.

Foto: Naslovna

Uz štampano izdanje Srpskog telegrafa možete pronaći i specijalni dodat kao presek dešavanja u aktuelnim Rijaliti programima.

Foto: Naslovna

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading