BLOKIRAN AUTOPUT NA NOVOM BEOGRADU: Đilasovci prave haos po Beogradu, krenuli ka zgradi Vlade i Skupštini

Autor:

Vesti

27.11.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasovci i ekološki aktivisti blokirali su autoput na Novom Beogradu, a bez saobraćaja je i nekoliko glavnih ulica u gradu, od Kneza Miloša, preko Savske, do pojedinih ulica oko njih.

BLOKIRAN AUTOPUT NA NOVOM BEOGRADU: Đilasovci prave haos po Beogradu, krenuli ka zgradi Vlade i Skupštini

Foto: Republika/Printscreen

Primetne su velike policijske snage u svim delovima grada.

Ispred Palate pravde okupile su se Đilasove pristalice i učesnici protesta Eko ustanak, a onda su oko 13.30 krenuli u blokadu ulica.

Učesnika je ispred Palate pravde je bilo jedva stotinjak,a nedaleko su bila parkiranja 2 policijska automobila iz kojih se nadgledao protest.

Iako su organizatori protesta rekli da mnogi učesnici nisu mogli da se probiju jer je grad blokiran od prisutnih koji su došli sa Čukarice se saznaje da nikakvih blokada nije bilo.

Oko 13.30 grupica od nekoliko stotina protestanata koji su se u međuvremenu skupili sa svih strana uputila se ka Gazeli u nameri da blokira saobraćaj, ali ih je u ponožju Gazele zaustavio kordon policije.

Kordon policije je organizovan dvostruko. Prvi kordon su obični policajci, a iza njih je policija opremljena za razbijanje demonstracija sa štitnicima i penrdecima.

Između policije i protestanata došlo je do malog koškanja, ali nema pokušaja da se probije kordon.

Pošto nisu uspeli da prođu zbog kordona policije, demonstranati su počeli da se vraćaju u pravcu Palate pravde.

Demonstranati su se zatim premestiti i blokirali donji deo ulice Kneza Miloša, ali su ih je i tu dočekao kordon policije i sprečio pokušaj da sa te strane priđu i blokiraju Gazelu.

 

Jedna grupa se zaputila ka zgradi Vlade Srbije.

Posle kraćeg zadržavanja ispred zgrade Vlade, demostranti su se uputili prema Skupštini Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zoran Garić

27.11.2021 13:48

Treba da se okupi grupa ZA NORMALNU SRBIJU ACA VUČIĆ I DA ODEMO DA IM GLAVE POLUPAMO A ĐILASA I MARINIKU ZA UŠI I KROZ CEO GRAD DA IH VUČEMO. DOKLE VIŠE DA MILIONI TRPE MALTRET 100 LJUDI. PODRŠKA ALEKSANDRU VUČIĆU KOJI DOK OVI UNIŠTAVAJU PREDSEDNIK GRADI, RADI DOMAĆINSKI SE PONAŠA. PA SAMO LUDACI NEVIDE KOLIKO JE PREDSEDNIK URADIO ZA SRBIJU. PUTEVI, BOLNICE, POMOĆ GRAĐANIMA ODNOS SA PUTINOM GDE JE ZBOG POŠTOVANJA DOBIO NEVEROVATNU CENU GASA, A ŠTA IZDAJNICI RADE UMESTO DA BEŽE IZ ZEMLJE ZBOG STAVA DA SMO GENOCIDNI NAROD I UVLAČENJE ALBANCIMA KOJIMA SU PRODALI SVE ONI "JOŠ MALTRETIRAJU GRAĐANE" PA OVO NEMA NIGDE

Odgovori 9 12
ljubica

27.11.2021 14:01

Sad bi policija trebalo po ugledu na evropske demokratske zemlje da bojevim mecima rastera demonstrante.

Odgovori 9 10
Sima Spasić

27.11.2021 14:01

Bravo, majstori!!!!

Alisa

27.11.2021 14:20

Samo hrabro napred.