TEŠKA KOALICIJA: Palma 150 kg, Šešelj 140 kg, Dačić 95 kg

Autor:

Vesti

17.12.2017

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će njihovoj listi da izađe na crtu? Tri teškaša - Vojislav Šešelj, Dragan Marković Palma i Ivica Dačić napravili su zajedničku listu za lokalne izbore u Mionici 24. decembra. Ako je suditi po kilaži, SPS, JS i SRS spremni su da počiste konkurenciju jer trojica njihovih lidera teže gotovo 400 kilograma.

RepublikaFoto: twitter.com/seselj_vojislav
Ukupno imaju 385 kila

Ovome najviše doprinosi prvi čovek Jagodine (150 kg), koji često priznaje da ne može da odoli roštilju, kiflicama i pitama ispod sača. Rame uz rame s njim je vođa radikala (140 kilograma), koji se, kaže, u poslednje vreme hrani zdravo.

Dogovor na lokalu

S druge strane, iako smo u prvi mah procenili da šef srpske diplomatije teži 100 kilograma, on nas je ispravio.

Lider SRS za Srpski telegraf: Mi smo superteška koalicija, teško svim srpskim izdajnicima u sukobu sa nama

- U teškoj koaliciji sa Šešeljem i Palmom ja sam sigurno najlakši. Imam 95 kila. Što se tiče Mionice, dogovorili smo se sa SNS da idemo odvojeno, inače tu su se kandidovali samo još PUPS i DS. Tako da su se lokalni odbori dogovorili sa radikalima. I mi to dopuštamo na lokalu. Tribina koju smo imali zajedno bila je veoma korektna, sa ciljem da osvojimo što više mandata i onda idemo u koaliciju sa SNS - poručuje Dačić za Srpski telegraf.

Palma, za razliku od Dačića, juče nije bio raspoložen da komentariše ovu temu: "Ulazim u Pećince, ne mogu sad da pričam".

Dačić: U teškoj koaliciji sa Šešeljem i Palmom ja sam sigurno najlakši. Imam 95 kilograma

Sasvim očekivano, teškoj koaliciji junački je osvetlao obraz Šešelj.

- Mi nismo teška koalicija, mi smo superteška koalicija i teško svim srpskim izdajnicima u sukobu sa nama - kaže šef SRS.

Patriotski savez

Inače, Palma i Šešelj saglasili su se da bi bila dobra i neka šira patriotska koalicija na republičkim izborima.

- Ja nikada neću dozvoliti da dosmanlije dođu na vlast i zato bi bila dobra i neka šira patriotska koalicija na republičkom nivou - naveo je Šešelj i ocenio da je Mionica na neki način eksperiment.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading