U NOVOM SADU PREMINUO PESNIK, GLUMAC I MUZIČAR NEBOJŠA! Imao je svega 50 godina, a umro je na STRAVIČAN NAČIN! OPOMENA ZA SVE!

Autor:

Vesti

14.11.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napustio nas je Nebojša, glumac, pesnik, muzičar. Imao je 50 godina.

Republika

Foto: Printskrin

Nebojša je umro od smrzavanja

 

- Poslednjih godina živeo je na ulici. Preminuo je od smrzavanja, na klupi u centru Novog Sada, na Trifkovićevom trgu, gde je sa drugim gladnim sugrađanima često delio obroke iz naše kuhinje - objavili su iz “Kuhinja solidarnosti NS“ i dodali:

- Dolazi zima, a mnogo naših sugrađana nema krov na glavom, zato apelujemo na nadležne gradske institucije da obezbede adekvatne uslove za preživljavanje ljudi koji žive na ulici. Takođe, pozivamo sve Novosađane da imaju razumevanja i solidarnosti prema najugroženijim članovima zajednice i da se bore za pravednije društvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
PRC

14.11.2021 22:24

Narode tražili ste demokratiju a u demokratiji je to običajna stvar.

Mara

15.11.2021 09:27

Dok smeste migrante, polako.....

N@n.com

15.11.2021 09:29

Sami su birali svoj zibotni put.

nn

15.11.2021 14:47

zato su pevaljke i striptizete dobile po 90000 drzavne pomoci u jeku pandemije. Ne znam koga ima ovaj covek , prvi put cujem za njega. Ali da se u Evropi u sred NS umire od SMRZAVANJA zasluzuje samo prezir i osudu ovog sistema. Dok god bude gladnih i onih bez krova nad glavom pravde nece biti. Stidi se , Drzavo Srbijo. Stidite se svi koji ste ga poznavali i znali da je beskucnik .