GDE JE SAD TONINO PICULA? Skandal na sednici hrvatskog Kriznog štaba! Novinarka započela vest, a onda se pojavio ustaški grb (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.11.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika je slučajnost da se ovo desilo baš juče dok je Picula napadao predsednika Vučića zbog nesuočavanja sa prošlošću.

Republika

Foto: Printscreen

 

U danu kada Hrvat Tonino Picula soli pamet Vučiću zbog murala Mladiću, na sednici hrvatskog Kriznog štaba za borbu protiv korone, pojavio se ustaški grb!

Novinarka je započela vest:

"Stožer NDH danas je održao službenu prezentaciju kovid potvrda..."

A velika je slučajnost da im se ovo desilo baš juče dok je Picula napadao predsednika zbog nesuočavanja sa prošlošću.

Podsetimo, jedan od potpisnika saopštenja evroparlamentaraca koji su osudili predsednika Aleksandra Vučića zbog toga što navodno čuva mural Ratku Mladiću je i hrvatski evroposlanik Tonino Picula.

Predsednik Vučić odgovorio Piculi

- Picula nam zamera mural Mladiću? A on u Hrvatskoj ima desetine murala osuđenih ratnih zločinaca, imaju ulice nacističkog zločinca Mila Budaka, imaju spomenik Miru Barišiću koji je osuđeni terorista! PRE BIH UMRO NEGO BIO POTRČKO PICULE I VIOLE! - rekao je predsednik danas u Obrenovcu, odgovarajući na pitanja novinara nakon obilaska termoelektrane "Nikola Tesla".

(Republika.rs, Alo.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voja

13.11.2021 09:24

Da je hrvatska ratovala protiv Srbije nebi se desavale ove stvari nego je ratovala protiv svojih nemocnih gradjana! Sa Srbijom bi dosad bilo da hrvstska nije ni postojala, lako je na nemocnog!!!💪💪💪