NOVI KANDIDAT ZA PRIVOĐENJE! "Digitalni guru" Istok Pavlović javno priznao da je odgledao piratsku verziju "Tome"! ŽALI SE NA REZOLUCIJU!

Autor:

Vesti

14.10.2021

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istok Pavlović, koji sebe predstavlja "digitalnim guruom" mogao bi da popije krivičnu prijavu jer je odgledao piratsku verziju filma "Toma".

Republika

Foto: printskrin

Istok Pavlović gledao piratsku verziju "Tome" i to ne krije

 

Da čitava stvar bude gora, Pavlović se ovim pohvalio na "Tviteru" i tobože kao veliki stručnjak objasnio ljudima da bi film ipak trebalo da pogledaju u bioskopu i to zbog loše rezolucije!?

Dobio sam link za Tomu, ono rezolucija 320x200, fajl 200MB, pikseli kao lego kockice, zvuk kao iz kante… ko je to pristao da pogleda umesto u bioskopu stvarno i treba da bude priveden - napisao je Pavlović i sebe stavio na listu kandidata za privođenje.

Napominjemo da je samo nekoliko nedelja posle premijere filma "Toma", za koji producenti kažu da ruši rejtinge gledanosti, pojavio se link sa piratskom verzijom filma na društvenim mrežama.

Jedan od osumnjičenih za neovlašćeno deljenje uhapšen je i saslušan u Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

Trebalo bi naglasiti da zakon ne krši samo onaj ko ove linkove deli, već i onaj koji ih gleda.

Inače, za neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela ili predmeta srodnog prava - zaprećene kazne su od tri do pet godina zatvora.

To bi Isak Pavlović, kao veliki stručnjak, trebalo da zna i da to ne radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading