BRUKA I SRAMOTA! Kurti dobio podršku iz Beograda: Đilasoid objavio sraman tekst - Srbe nazvali švercerima

Autor:

Vesti

13.10.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski teroristi iz Prištine predvođeni premijerom privremenih institucija Aljbinom Kurtijem dobili su očekivanu podršku iz srca Begrada.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Haos na Kosovu

 

Niz medija, mahom pod kontrolom Dragana Đilasa ili stranaca, preneo je informacije da tzv. kosovska policija hapsi švercere na Kosovu.

Tako je srpski narod koji goloruk stoji naspram naoružanih albanskih hordi nazvan švercerima od strane sopstvenih sunarodnika koji su se prodali za pare tajkunima i strancima.

U bezumlju prema sopstvenom narodu koji strada na Kosovu i vređanju istog, prednjači naravno Đilasov tabloid, odnosno đilasoid Nova.

Nova je u propagandom tekstu otvoreno stala na stranu Kurtija i njegovih naoružanih formacija. Tako je navodno prikazano kako kamere sa albanske strane vide "sukob" na severu Kosova i Metohije čime se relativizuje činjenica da su Srbi napadnuti od strane krvoločnih hordi Prištine. Srbe su predstavili kao nasilnike i švercere koji su napali "nejake" albanske policajce.

Foto: novaS/printskrin

 

 

Sramotno i jadno, ali još jednom se nažalost pokazalo, da najveće ustaše, ipak žive i rade u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

14.10.2021 02:09

Nemam reči kojima bih opisao ovakav ološ !

Andreja

14.10.2021 08:23

Djilas je izdajnik srpskog naroda i države Srbije.