POZNAT IDENTITET SRBINA UPUCANOG U ZVEČANU: Sofronijević pogođen sa leđa, u teškom je stanju!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećko Sofronijević iz Zvečana je ranjen danas nakon što su pripadnici policije lažne države Kosovo otvorili vatru na narod koji se okupio da odbrani svoj grad.

Republika

Foto: Printscreen

Haos u Mitrovici

Prema za sada nepotvrđenim informacijama on je pogođen u leđa a metak mu je izašao na grudi, i hitno je prebačen u bolnicu.

Pripadnici specijalne jedinice tzv. kosovske policije ROSU grupišu se na magistralnom putu Priština-Raška kod Dudinog krša.

U isto vreme, grupa momaka iz Leposavića je krenula ka Kosovskoj Mitrovici.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio se ka Raškoj na sastanak sa predstavnicima Srba sa KiM, nakon što je ROSU počela sa sprovođenjem terora u južnoj srpskoj pokrajini.

Sa druge strane, oglasila se i premijerka Ana Brnabić koja je pozvala međunarodnu zajednicu da hitno reaguje.

Pozivam međunarodnu zajednicu, NATO i KFOR, da hitno reaguju i zauzdaju Aljbina Kurtija. Situacija je više nego dramatična i ovo je poslednji trenutak u kojem je neophodna jasna reakcija kako bi se zaustavila ludačka politika koju sprovodi Priština. Ovakvo ponašanje je prevršilo svaku meru i dovodi nas na ivicu haosa - istakla je premijerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile Kole

13.10.2021 10:54

Manevri i vežba sa Rusima,Samit nesvrstanih, juče vam je najavio šta če danas biti! TO SU BOLESNICI KOJI NEMAJU DRUGE PROBLEME,NJIMA JE RADNO MESTO I POSAO DA OVO RADE ZEMLJAMA KOJE SE NE POVINUJU NJIMA! Po meni je jako uredništvo bilo kojih medija u Srbiji koji se ne čude svemu što se dešava na jugu Srbije! Evo ja se javljam sa KiM-a! Nemože me iznenaditi da neki ne obeleženi dripci ne naprave neki masakar nad nekom manjinom...