DRIPAC VIDOJKOVIĆ OPTUŽIO SRBE SA KOSOVA ZA VAĐENJE ORGANA

Autor:

Vesti

07.10.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propali pisac i voditelj Marko Vidojković uspeo je ponovo da zgadi javnost svojim neprimerenim izjavama.

Foto: printscreen/DLZ

JADNO I BEDNO: Marko Vidojković simulira seciranje i vađenje bubrega

Tandem primitivaca koji čine Nenad Kulačin i Marko Vidojković, dva istaknuta Đilasova zabavljača, ponovo su u svojoj klošarskoj emisiji Dobar, loš, zao šokirali Srbiju!

- Kad budemo otišli dole u Zajednicu srpskih opština ima da te vodim u jednu kafanu da jedeš svinjska rebarca na kajmaku - rekao je Kulačin na šta je Vidojković jedva čekao da dobaci histerično:

- Nemoj neko bubrege samo da mi vadi, i od naših i od njihovih. Ti znaš da njihovi vade bubrege -  rekao je aludirajući na "Žutu kuću", ali sa namerom da izjednači Srbe i Albance.

- Mi smo dvostruko. Jedan bubreg će da nam vade ovi, a drugi će da nam vade drugi - nastavio je u gnusnom maniru Kulačin.

- E ljudi znate li koliko sam popio, ma boli me bre k***c - gnusno je uzviknuo prostak Vidojković simulirajući rukama seciranje i vađenje bubrega.

Đilasov tandem ponovo je uspeo da zgrozi Srbiju sprdajući se sa zverstvima kosovskih albanaca koji su nealbanskom stanovništvu 1999. godine vadili organe, a u koja su današnji kosovski političari bili uključeni.

Podsećamo, "Žuta kuća" je naziv koji se u javnosti koristi za istragu o trgovini ljudskim organima u Albaniji i na Kosovu tokom 1999. godine. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Bonaparta

07.10.2021 17:09

Opet ovaj "genije zadrigli" Smrdojković lupeta, lupeta, lupeta... Siniša uvodi više PDV na lupetanje, Srbija će još brže da napreduje. E moja Srbijo međ' šljivama ko se sve u Srbiji zove književnik. Ovaj književnik mi više liči na čobanina sa Murtenice.

Odgovori 27 2
Knez

07.10.2021 17:49

Ima li nekog tamo u blizini to smeće da odere?

Odgovori 21 2
Pavla

07.10.2021 18:23

Olos od ljudske vrste! Bljak...

Odgovori 21 3
Pravda

08.10.2021 01:37

Pa ovu dvojicu, dva smrada. nebi ni kerovi lutalice.