I TO SE DOGODILO! Rada Trajković priznala: KURTI JE PORAŽEN!

Autor: Republika

Vesti

05.10.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdanica šefa opozicije Dragana Đilasa Rada Trajković priznala je da je premijer samozvanog Kosova poražen!

Republika

Foto: youtube.com/RTV KIM

Rada Trajković

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Trajkovićeva je nedvosmisleno ocenila da je povlačenje ROSU sa severa Kosova poraz za lažnu državu.

Trajkovićeva je pored ostalog ocenila i da je drama u južnoj pokrajini režirana da bi se podigao autoritet Aljbina Kurtija.

- To su uradili na način tako što je Kurti izveo naoružane pripadnike ROSU koji su došli na sever da uteruju strah kao Srbima, a sa druge strane Vučić je izveo vojsku, situacija je polako počela da izmiče kontroli. Mislim da je poražen Kurti sa onim što je povukao ROSU sa severa, što je preuzeo KFOR, što se Kosovo vratilo u status protektorata, jer su ipak bezbednosne strukture otišle - rekla je Rada Trajković.

Pogledajte video.

 

 

Podsetimo, Trajkovićeva je bila jedna od onih koja je zdušno navijala za Kurtijevu pobedu na izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeljko

05.10.2021 14:16

Ovo je voma važno priznanje obzirom da je Rada simpatizer Kurtija jer kad je Kurti pobedio na izborima Rada je odmah bila tu do njega u skupštini u Prištini.