TUŽAN DAN ZA "DELIJE": Preminuo Albanac koji je voleo Crvenu zvezdu, njegovi komentari nikada neće biti zaboravljeni (FOTO)

Autor:

Sport

05.10.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni albanski komentator Kosta Grilo, poznat po tome što je obožavao Srbiju, a naročito Crvenu zvezdu, preminuo je od posledica koronavirusa.

Republika

Foto: Starsport

Stadion Rajko Mitić

Njemu su vrata nacionalne televizije bila zauvek zatvorena, nakon konstatacije da sipmpatiče srpske igrače:

– Mislim da bar 70 odsto naroda u Albaniji nema problema sa Srbijom i Srbima. Politika je politika, i ja je ne volim. Ali moja pozicija u fudbalu, od 1986. godine, omogućila mi je dobre prijateljske odnose sa ljudima sa Balkana. Imam mnogo dobrih prijatelja među srpskim fudbalerima i trenerima. Mnogo puta sam dolazio i u Beograd i niko nije pravio problem meni ili mojoj porodici gde god sam bio – od hotela, kafića, pa do restorana. Neki od njih su radili i igrali u Albaniji i oni nisu imali nikakvih problema- svojevremeno je rekao Grilo u intervjuu za srpske medije.

Republika

Foto: Youtube/printscreen

Kosta Grilo, legendarni albanski komentator

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading