VADI SE NA TRUDNOĆU SARADNICE! Lažnoj doktorki Olgici Markanović odloženo suđenje!

Autor:

Hronika

05.10.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Olgici Markanović i njenoj saradnici Jasmini Tasić zbog optužbi za neovlašćeno preduzimanje estetskih zahvata na pacijentima danas je odloženo pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

Republika

Foto: Instagram/olgicamarkanovic

Olgica Markanović se nije pojavila na sudu

Advokat Tasićeve Dragan Palibrk Tasićeva opravdao je nedolazak drugooptužene rekavši da ona ima rizičnu trudnoću i da nije u mogućnosti da prati suđenje.

Imajući u vidu da je saradnica lažne doktorke u poodmakloj trudnoći, jasno je da će u narednom periodu imati novo opravdanje za nedolaske u sud, pa je advokat tražio da se postupci protiv Olgice i Jasmine razdvoje. Sud je taj predlog odbio.

Naredni termin za glavni pretres zakazan je za 13. oktobar, kada će veće doneti odluku o zameni pritvora za Markanovićevu za blažu meru, odnosno kućni pritvor uz elektronski nadzor.

Podsetimo, Olgica Markanović i njena saradnica optužene su da su krivično delo izvršile od 1. maja 2020. do 1. marta ove godine u neregistrovanom "Medicinsko-estetskom centru Tayas" u Beogradu, tako što su neovlašćenom i nepravilnom upotrebnom sredstva "plazma pen" prouzrokovale trajna oštećenja na tretiranim delovima lica oštećenih.

Neke od žrtava, kako se sumnja, imale su opekotine drugog i trećeg stepena. Osim toga, kako se sumnja, pacijentima su davale nedopuštene injekcije lokalne anestezije "lidokain-hlorida", koje su predstavljale rizik po život oštećenih u slučaju alergijske reakcije.

Olgica Markanović nalazi se u pritvoru od 1. juna kada je uhapšena na graničnom prelazu, pošto je iz Bosne pokušala da uđe u Srbiju.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading