OBLAČNO I HLADNO: U toku noći sa susnežicom i snegom

Autor:

Vesti

11.10.2021

05:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, na visokim planinama uveče i u toku noći sa susnežicom i snegom.

Foto: Tanjug/D.ANIČIĆ

Susnežica

 

Na jugu zemlje se lokalno očekuje i veća količina padavina. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni, na istoku i u donjem Podunavlju jak, povremeno i olujne jačine, uveče u slabljenju i skretanju na severni i severozapadni.


Najniža temperatura od 6 do 10 stepeni Celzijusa, najviša od 9 do 16 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti oblačno i hladno sa kišom. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni, uveče u skretanju na severni, a tokom noći na severozapadni. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja, od 8 do 10C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti oblačno i hladno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom. Na severu Srbije u sredu i četvrtak umereno oblačno i suvo. Krajem perioda postepeno smanjenje oblačnosti, prestanak padavina i manji porast temperature.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading