ZATVARA SE ŽELEZNIČKA STANICA TOPČIDER! Evo odakle će od 1. oktobra kretati vozovi za Bar i Niš!

Autor:

Vesti

28.09.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Srbija Voz objavila je danas da će od 1. oktobra prestati sa radom železnička stanica Topčider, zbog čega će polasci i dolasci putničkih vozova u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju biti izmešteni na stanicu Beograd Centar (Prokop).

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Od 1. oktobra zatvara se železnička stanica u Topčideru

Kako je precizirano, međunarodni večernji voz koji saobraća na relaciji Topčider - Bar - Topčider, polaziće iz Beograd Centra u 21.10 časova, dok će večernji voz, koji iz Bara polazi u 19.00 časova, dolaziti na stanicu Beograd Centar u 6.15 časova.

Vozovi iz unutrašnjeg saobraćaja, koji saobraćaju na relaciji Niš - Topčider - Niš, takođe će saobraćati do stanice Beograd Centar.

Voz, koji iz Niša polazi u 3.10, dolaziće u stanicu Beograd Centar u 8.22 časova, a voz iz stanice Beograd Centra za Niš polaziće u 15.12 časova.

Dodaje se i da u sastavu međunarodnog voza "Lovćen" od 30. septembra neće biti kola za prevoz automobila.

Sve informacije o izmenama u saobraćaju vozova mogu se videti na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici kompanije Srbija Voz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading