ALBANCI ŠALJU POJAČANJE NA PRELAZ: Kolona vozila kosovske policije rano jutros prošla kroz Zubin Potok na putu za Brnjak!

Autor:

Vesti

26.09.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ranim jutarnjim satima, kolona vozila kosovske policije prošla je kroz Zubin Potok na putu za Brnjak.

Republika

Foto: youtube.com/Kosovo Online

Foto: Ilustracija

U međuvremenu, premijer privremenih kosovskih institucija Aljbin Kurti pozvao je danas lidere stranaka na sastanak radi razgovora o situaciji na severu, prenosi Kosovo Onlajn.

Podsećanja radi, protest Srba s Kosova nezadovoljnih raspoređivanjem specijalnih snaga policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, kao i odlukom Prištine o zameni registarskih tablica, ušao je u sedmi dan.

Situacija je i dalje mirna, ali napeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pera

26.09.2021 21:03

Kosovo i Metohija: za stanje na Kosovu optužiti Ameriku zato: nije uvedena demokratija na kosovu, nema vladavine prava , proterani narodi s kosova nisu vraćeni, sporazumi se ne sprovode, amerikanci kvare demokratiju, slobodu , ljudska prava na balkanu, dtže tenzije do potpunog porobljavanja balkana. Bleferi. Ne čovečno i ne ljudsko. Kosovo je Srbija.

db

27.09.2021 09:38

Možda žele da zarate ? Svašta je njima obećano ...