ALBANCI UPERILI PUŠKE U SRBINA NA PRELAZU BRNJAK, KFOR INTERVENISAO: Očevici tvrde da je bilo INCIDENTA između policije i građanina koji nije hteo da zameni tablice!

Autor:

Vesti

22.09.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mada Kosovska policija to demantuje, više izvora sa lica mesta potvrđuje da se incident na prelazu Brnjak, o kome je pisao Kosovo onlajn, dogodio i da su pripadnici Specijalne jedinice policije čak u vozača koga su hteli nasilno da izvedu iz vozila uperili i puške.

Republika

Foto: Kosovo Online

Foto: Ilustracija

Vozilo je imalo KM registarske oznake, a vozač je odbio da ih zameni privremenim tablicama. Situaciju je smirila patrola Kfora koja se tu zatekla, prenosi Kosovo Onlajn.

Nakon ovog incidenta primetan je veći broj građana koji, i pored loših vremenskih uslova, ne odustaju od namere da primoraju kosovske vlasti da ukinu odluku o reciprocitetu za registarske tablice i povuku specijalne jedinice kosovske policije, koje su na sever Kosova stigli u ponedeljak ujutru.

Dodatnu uznemirenost građana ovog dela Kosova, kako potvrđuju naši izvori, izaziva oklopno vozilo koje pripada specijalnim jedinicama, koje se nalazi na proplanku u obližnjm selu Banje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading