ZA RAT JE POTREBNA JEDNA BUDALA: Srbija zna šta hoće i vrlo jasno šta NEĆE!

Autor:

Vesti

25.09.2021

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin gostujući na TV Prva rekao je da helikopteri imaju pravo da nadleću gde god žele iznad teritorije Srbije.

Republika

Foto: printskrin

 

- Za mir je potrebno bar dvoje, a za rat je dovoljno da imate jednu budalu, a bojim se da mi tu budalu imamo sa druge strane, sedi u Prištini i odaziva se na ime Kurti - kazao je Vulin na početku razgovora.

On je rekao da imamo razlog da budemo zabrinuti.

"Ljudi koji vode Prištinu su velike kukavice, a od njih možete sve da očekujete."

Kazao je da Srbija zna šta hoće i da vrlo jasno zna šta neće.

Videli su da su Srbi jedinstveni, oni ne znaju šta da rade, nasilje ne može da prođe, Srbi na Kosovu nisu sami, sada mora da se pregovara".

Republika

Foto: MUP Srbije

Aleksandar Vulin

Vulin je rekao da Priština mora da povuče sledeći korak.

- Ja se pitam šta je alternativa EU, o tome treba da razmišljamo. Oni su očigledno pokazali da od njih nema ništa, njihov potpis ne vredi ništa. Ovde se postavlja pitanje da li EU ima bilo kakav kredibilitet da nastavi sa razgovorima, da li može da bude pokrovitelj naših razgovora, ako se njen potpis ne poštuje. Nisam siguran ko koga ovde ne poštuje. Da li Kurti EU, ili EU samu sebe, nisam siguran - kazao je Vulin, prenosi Informer.

Rekao je da ga zanima Briselski sporazum.

"Zanima me Briselski sporazum, želim da nam se kaže da li Briselski sporazum ne postoji, a ako ne postoji, onda mnoge druge stvari ne postoje."

Kazao je da je Vučić jasno rekao "imate mesec dana, smislite da li postoji ili ne".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading