SLUČAJNOST ILI NE? Stefanović i koljač Lalić prve komšije u zgradi, a u ovu čudnu mrežu upleten je i ON!

Autor: Republika

Vesti

07.09.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Stefanović, rođeni brat aktuelnog ministra odbrane i dugogodišnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, živeo je u istoj zgradi u kojoj je do hapšenja živeo Srđan Lalić, koljač Veljka Belivuka.

Foto: Tanjug/J. MAMULA

Ima neka tajna veza između Stefanovića i Srđana Lalića

Kako ništa u životu nije slučajno, tako nije ni to što su Stefanović i Lalić postali komšije, a zasluge za to idu nikom drugom do Dmitru Đuroviću, bivšem direktoru “Koridora Srbije” i bliskom prijatelju Nebojše Stefanovića.

I brat ministra odbrane, kao i optuženi za najmonstruoznija dela, imaju stanove u elitnom beogradskom naselju, prenosi Objektiv.

Foto: printscreen/RTVPink

Belivukov koljač Srđan Lalić

Zgradu u kojoj su se skućili Nemanja i Srđan izgradila je firma “Konrad”, iza koje danas zvanino stoji bratanac Dmitra Đurovića - tridesetsedmogodišnji Darko Đurović, a nezvanično stric Dmitar.

Foto: youtube.com/SKY PLUS

Dmitar Đurović važi za bliskog prijatelja Nebojše Stefanovića

Inače, Dmitar Đurović oduvek je važio za bliskog prijatelja Nebojše Stefanovića, a pojedini su ih dovodili i u kumovske veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading