(FOTO) ARNO GUJON PO TREĆI PUT POSTAO TATA! Posle dve ćerke stigao i SIN!

Autor:

Vesti

26.08.2021

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati humanitarac i veliki prijatelj srpskog naroda i Kosova i Metohije Arno Gujon postao je otac i to po treći put.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Arno Gujon tata po treći put

Naime, njegova supruga Ivana porodila se u nedelju u Beogradu i na svet donela dečaka Viktora.

Podsećamo da Arno i Ivana već imaju dve ćerke - Milenu i Irinu.

 

- Pozdrav svima, ja sam Viktor Gujon, rodio sam se u Beogradu. Kažu mi da sam krupna beba jer imam 4,85kg i 56cm, ali ja mislim da sam taman kako treba. Mama je dobro i mazi me po ceo dan. Jedva čekam da se vratim kući da upoznam moje sestre Milenu i Irenu i mog tatu - napisao je poznati humanitarac Arno Gujon na Tviteru.

 

Arno Gujon je francuski i srpski humanista, osnivač i direktor francuske nevladine organizacije "Solidarnost za Kosovo” i vršilac dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, koja je organ uprave u sastavu Ministarstva spoljnih poslova.

Autor je knjige "Svi moji putevi vode ka Srbiji”.

Prvi put je 2005. godine došao u Srbiju sa bratom Bertranom vozeći kombi pun humanitarne pomoći za Srbe na Kosovu i Metohiji, a od 2015. godine je državljanin Srbije, na osnovu zasluga tokom desetogodišnjeg humanitarnog rada. Nosilac je više odlikovanja i priznanja za svoj dosadašnji humanitarni rad.

Od 2012. godine se nastanio u Beogradu sa porodicom. Aktivan je u više kulturnih udruženja i redovno drži predavanja i tribine po Srbiji i inostranstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading