GOLUBOVIĆ NIJE KRISTIJAN VEĆ KRISTIJANKA! Čuveni Buca Džambas ispričao nepoznate detalje iz života nekadašnjeg "žetokog momka", a sada rijaliti igrača!

Autor:

Vesti

23.08.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Manojlović, poznatiji kao Buca Džambas, jedan od žestokih momaka sa nekadašnjeg vrelog beogradskog asfalta, otkrio je da Kristijan Golubović koji se predstavlja kao "opasan dečko" to zapravo uopšte nije.

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Buca Džambas kaže da je Kristijan daleko od hrabrog momka

Poznat i kao čovek koga Golubović često proziva, Buca Džambas kaže da ga to uopšte ne tangira, jer Kristijan to radi jer ima kompleks niže vrednosti. 

Potom je ispričao jednu priču o Kristijanu koju malo ko zna.

- Imali smo neki problem zajedno, koji je izbio zbog mene. Ja sam se tada zakačio sa najjačim momcima u gradu koji su bili Giškini prijatelji. Mi smo bili kilnci. Kristijan je mlađi od mene 2-3 godine. E mi smo te ljude, njih nekoliko, isprebijali. Uleteli smo im u stanove. E, a onda smo ispred jedne kafane naleteli na jednog čoveka koji je bio mnogo opasan - priča Buca Džambas i nastavlja:

- Taj čovek je utrčao u kasapnicu da uzme nož. Brat i ja smo otrčali do kola i iz njih uzeli neke šipke da krenemo na njega. Sa nama je bio i Kristijan. Kristijan je uzeo nož i kako je ovaj bio drogiran, hteo je čak i da nas gađa, Golubović baci nož i pogodi ga u nogu. Taj je napravio korak, dva, iščupao nož iz noge i seo na stepenište od te kafane. Mi smo seli u kola i krenuli dalje - kaže Manojlović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Buca Džambas Kristijana Golubovića zove Kristijanka

 

Manojlović ističe da su ubrzo uhapšeni na Autokomandi.

- Proveli smo neko vreme u 29. novembru i onda smo otišli kod sudije. Kad je sudija pitao ko je tog čoveka pogodio nožem, moj brat Kiza kaže – ja sam ga pogodio. Sudija je onda pitao Kristijana ko je to uradio a Kristijan kaže – Zoran. Pita mene, ja kažem da nisam video. Pitao je još jednog koji je bio sa nama i on kaže da nije video. E sad, moj Kiza maloletan, Kristijan maloletan. Ja punoletan i taj četvrti je punoletan. Sudija nastavlja priču navodeći Kristijana da prizna jer gomila svedoka tvrdi da je on to uradio. Sudija potencira opet priču ko ga je pogodio nožem. Kristijan tvrdi da je to moj brat a Kiza sve vreme viče - ja sam - priča Manojlović.

Onda je sudija rekao da Zoran i Kristijan idu u CZ a nas dvojica nazad u 29. novembar.

- Dok smo u ćeliji svi zajedno čekali transport ta gospođica, moram tako da ga nazovem, Kristijanka Golubović je počeo da plače. Trese rešetke i viče – komandire molim te zovi sudiju, priznaću sve. Neću u CZ - rekao je Manojlović dodavši da stoji iza svega što je rekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
marko simic

23.08.2021 16:00

hhahaha. narkonacino idi kradi vcr . kristijan je za tebe svjet izmislio. ako nista u tom vidimo se u citulji pogledaj sebe a pogledaj kristijana