ŠEŠELJ ŽENI SINA RADIKALKOM JELENOM

Autor:

Vesti

07.12.2017

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas, Vojo, ženiš svoga sina, ženiš svoga sina... Upravo je ovo pesma koja će se uskoro oriti ispred kuće Šešeljevih, kada će lider radikala oženiti svog prvog sina Nikolu, i to jednom od najlepših radikalki - Jelenom Marković. Nikola je Jelenu nakon nepunih mesec dana zabavljanja zaprosio nedavno, u jednom prestoničkom restoranu, i to kao po filmskom scenariju - pred brojnom publikom i uz ovacije.

RepublikaFoto: Republika.rs
Trema prošla, isprošena Jelena Marković

Šešelj nije želeo da otkrije da li će sinu napraviti veliku srpsku tradicionalnu svadbu, a jedino što se zasad pouzdano zna jeste da će veselje biti održano na proleće ili leto.

Samo kad sam ovo preživeo. Prosidba je najteži deo posla. Tri dana sam bio na najgorim mukama

Nikola Šešelj

- Hvala na čestitkama, ali nemojte to mene pitate, pitajte Nikolu, ja stvarno o tome ne želim da pričam - rekao je kratko Šešelj ne želevši da otkrije bukvalno nijedan detalj o planovima mladenaca.

11 godina Jelena je mlađa od Nikole

RepublikaFoto: youtube.com/Nikola Seselj
Nikola Šešelj

MLADOŽENJA NA MUKAMA

Očevu reakciju Nikola je propratio kroz smeh.

- Pa normalno da neće da priča da se posle ne bismo raspravljali. Ni ja nisam nešto raspoložen za tu temu, ali ipak bolje da vam kažem kako jeste nego da nagađate - kaže Nikola za Srpski telegraf.

Ja zaista ne želim u javnost jer nisam starleta da se slikam za novine i od toga pravim senzaciju

Jelena Marković

Ipak znatno pričljiviji od oca, budući mladoženja nije mogao da sakrije uzbuđenje.

- Samo kad sam ovo preživeo. Prosidba, to je najteži deo posla. Tri dana sam bio na najgorim mukama, želeo sam svoje planove da sakrijem od svih, jedva sam i svom kumu rekao. Kad sam doneo odluku kako ću to da izvedem, poslednja tri sata sam razmišljao samo o tome šta ću ako me odbije - priča Šešelj junior.

Nikola se u buduću suprugu zaljubio pošto mu je pravila društvo kad je pošao na vakcinaciju

To se, ipak, nije desilo. Jelena je zaprošena u restoranu "Mala tambura" pred budućim kumovima, dok su se u pozadini čuli stihovi Đorđa Balaševića "ti si bila još devojčica, leteo je kao leptir tvoj čuperak". Uz osmeh neverice, prihvatila je prsten iako je par u vezi ne više od mesec dana.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Pevaće se Šešelju

VAKCINISANI LJUBAVLJU

Nikola kaže da je i početak veze bio iznenadan i zanimljiv kao i prosidba.

- Mi se znamo nekoliko godina iz stranke. Tog dana je trebalo da idem na vakcinaciju kod Bojića i tražio sam da ide sa mnom da mi pravi društvo. Seli smo kasnije na piće i tako je sve počelo - priča Nikola.

9 godina starijom bio je oženjen prvi put

Ukoliko mu budu vratili oružje koje mu je policija nedavno oduzela jer nije imao adekvatnu dozvolu, Nikola možda i zapuca na venčanju. Ipak, o venčanju zasad ne zna gotovo ništa:

- Sve sam to prepustio Jeleni. Ja sam najteže uradio.

Buduća nevesta juče pak nimalo nije bila raspoložena za priču.

- Ja zaista ne želim u javnost jer nisam starleta da se slikam za novine i od toga pravim senzaciju - poručila je kratko Jelena za Srpski telegraf.

Ono što se o mladoj radikalki zna jeste da je od Nikole mlađa 11 godina, pri kraju je fakulteta, a politikom je počela aktivno da se bavi pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading