Zamenik predsednika UST: Odbrana optuženih Miljkovića i Belivuka već počela da se POLITIČKI instrumentalizuje

Autor:

Vesti

31.07.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika UST Lazar Lazović rekao je da je odbrana Belivuka i Miljkovića već počela da se politički instrumentalizuje.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Lazar Lazović

 

Kako je istakao Lazović, na glavnom pretresu optuženi mogu izneti nebrojeno drugih imena.

- Odbrana optuženih Miljkovića i Belivuka je već počela da se politički instrumentalizuje, a tek se očekuje da optuženi, ako dođe do potvrđivanja optužnice, iznose odbranu na glavnom pretresu - rekao je Lazović i dodao: 

- Na glavnom pretresu optuženi mogu izneti nebrojeno drugih imena i tvrditi da su se viđali i sarađivali sa apsolutno bilo kim, hitpotetički i sa gospodinom Dukićem, sa mnom ili sa vama.

Zamenik predsednika UST ističe da bi Dukić tada drugačije govorio.

- Mislim da bi gospodin Dukić tada drugačije govorio. Srećom, predmetom rukovodi TOK, odnosno tužioci sa mnogo više iskustva od gospodina Dukića, koji će umeti da se nose sa različitim vidovima procesnih taktika odbrane, koja će morati  da pruži i dokaže koji idu u prilog takvih tvrdnji optuženih tokom postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading