(VIDEO) Šmekerski odgovor VUČIĆA na pitanje o Žaklini Tatalović i agentu FBI: OSTAO MI GRČ NA LICU OD INAUGURACIJE!

Autor: Republika

Vesti

29.07.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije znao da se FBI bavi njegovom neverbalnom komunikacijom prema novinarki N1.

RepublikaFoto: printskrin
Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić je, na pitanje da prokomentariše da se njegovom ponašanjem i neverbalnom komunikacijom bavio navodno i FBI-a, a vezano za reakciju na pitanje novinarke N1 Žakline Tatalović.

- Ako pogledate snimak nikakav loš odraz lica nisam imao. Moram da priznam nisam lep čovek, nikada nisam ni pomislio da jesam, a kamoli sam to i izgovorio. Imam problem sa facijalisom od trenutka kada sam ugledao Žaklinu Tatalović i Suzanu Vasiljević kada su došle doterane na moju inauguraciji gde je ona bila najradosnija, i taj grč je ostao do dana današnjeg  - poručio je on.


Kazao je da će pokušati to da ispravi u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

30.07.2021 07:02

Imali Žaklina šta da kaže na uzvraćen odgovor.

Marko

30.07.2021 07:02

Imali Žaklina šta da kaže na uzvraćen odgovor.

Karma

03.08.2021 08:15

Kako stoje stvari, Šolak i Đilas neće još dugo a samim tim i N1, NovaS i ostali iz njhove kuhinje. Žaklina, Georgijev, Dojčinović i ostali plaćenici bi trebali da dobro razmisle gde će i šta će raditi za godinu ili dve, pet ... Čuj ti neviđene gluposti, bivši agent FBI se bavi Vučićevom neverbalnom komunikacijom ...