NASTAVLJA SE HAJKA NA VUČIĆA: TAJKUN preti da će tužiti predsednika Srbije zato što POVEĆAVA MINIMALAC!

Autor: Republika

Vesti

26.07.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se hajka na predsednika Vučića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandar Vučić

U dnevnom listu Danas, koji je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, napisan je krajnje skandalozan tekst u kojem se napada predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U tekstu pod naslovom “Ustavna tužba” neimenovani tajkun preti da će tužiti predsednika Vučića jer, kako on tvrdi, ruši Ustav ove zemlje.

Kako je i sam autor ovog skandaloznog teksta objasnio, povod za pisanje takvog teksta i objave je upravo nedavna predsednikova odluka da se poveća minimalna cena rada u Srbiji.

Pored toga što zameraju Vučiću jer se zalaže za povećanje minimalca, napadali su predsednika i za to što zapošljava građane i gradi fabrike!

Predsednik države svakodnevno kupuje zlato, prodaje preduzeća, zapošljava, gradi fabrike, pregovara i dovodi investitore – navodi se u negativnom tonu.

Očigledno ovaj neimenovani tajkun ne shvata da lideri treba da se bore za dobrobit naroda, a ne za svoje lične interese, kao što je to činila prethodna vlast, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Zeljko

26.07.2021 12:00

"Predsednik države svakodnevno kupuje zlato, podiže preduzeća, zapošljava, gradi fabrike, pregovara i dovodi investitore"? A nego šta će da radi? A da neće da gasi i zatvara sve fabrike i firme kao što su bile zatvorene za 12 godina vlasti Đilasa, Jeremića, Tadića i ekipe? Preko 4000 fabrika i firmi su oni zatvorili.

Sanja

26.07.2021 14:22

A sta bi po tom tajkunu predsednik jedne drzave trebalo da radi? Vucic se bori za svoj narod i bolji zivot svih gradjana, a ne za svoj licni interes kao sto je to radio doticni tajkun.

Brankić

26.07.2021 15:24

Šta god da opozicija uradi, doživeće zasigurno poraz.

Brankić

26.07.2021 15:25

Bez obzira u koliko će kolona izaći, doživeće poraz.