(VIDEO) SUKOB ISPRED SEDIŠTA SNS! Opozicija došla po Vučićevu ostavku, besni građani ih oterali: ZA VREME ĐILASA NISAM IMALA HLEBA DA JEDEM!

Autor: Republika

Vesti

26.07.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici DS održali su danas konferenciju za novinare ispred sedišta SNS-a povodom 10 godina od dolaska na vlast Srpske napredne stranke i pozvali predsednika Aleksandra Vučića da podnese ostavku.

RepublikaFoto: prinstkrin

Međutim, tamo ih je dočekao hladan tuš. 

Šačica opozicije koja je došla da traži ostavku Vučića naišla je na izrevoltirane građane koji su im istinu stavili pred noge.

Vidno besni što opozicija zahteva nešto što bi moglo samo da ugrozi Srbiju, narod je ušao u verbalni sukob sa predstavnicima opozicije.

 

 

Jedna sugrađanka ih je pitala šta je to što oni nude, koji politički program, kada je za vreme Dragana Đilasa ostala bez posla. 

 

 

Jedna od pripadnica opozicije je pokušala da odbrani Đilasa, međutim bezuspešno, obzirom na to da je sugrađanka koja je sa njom ušla u raspravu navela činjenice preko kojih ne može da se pređe lažima.

- Ja sam u vreme Đilasa ostala bez posla kao i mnogi. Nisam imala hleb da jedem - rekla je ona.

Narod pamti sve pljačke i nemaštinu koju su doživeli od strane Đilasa pa su opoziciju počastili i sa drugim uvredama, nakon čega su morali da se sklone ispred sedišta SNS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Aca

26.07.2021 11:43

Opozicija je stvarno katastrofa za ovo drustvo! Samo incidenti, lazi...dokle vise!

Vesna

26.07.2021 11:49

Dobro im je zena i odgovorila! Ne znam cemu im sluzi to okupljanje.

Zeljko

26.07.2021 12:06

Za vreme Đilasa niko nije imao hleba da jede u jednom momentu, osim možda nekog poslića u nekom delu Beograda posao nije mogao da se nađe nigde a porez je bio basnoslovno povećan. Mogao sai jedino da radiš u kineskoj radnji ili sitne sezonske poslove i fizikalije. Ostalog posla nije bilo u vreme Đillasa, Tadića i te ekipe, ne ponovilo se.

Milanka

26.07.2021 13:26

Šačica pripadnika opozicije koji su toliko omraženi od građana Srbije koja je došla da traži ostavku Aleksandra Vučića ispred SNS-a naišla je na izrevoltirane građane koji su im istinu stavili pred noge i sasuli im u lice.