U PONEDELJAK SEDNICA DIJALOGA O IZBORNIM USLOVIMA: Prisustvuje i predsednik Vučić!

Autor:

Vesti

28.07.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Ivica Dačić zakazaće za ponedeljak sednicu dijaloga o izbornim uslovima, a kojem ne posreduje Evropska unija, a na njoj će biti prisutan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saznaje Blic.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Dačić je ranije ocenio da dijalog o unapređenju izbornih uslova "mnogo bolje" napreduje sa strankama koje ne žele posredovanje stranaca nego sa onim delom opozicije koji insistira na učešću predstavnika Evropskog parlamenta (EP) u tim razgovorima.

U ovim razgovorima pored predstavnika vladajuče koalicije učestvuju predstavnici Dveri, pokreta Dosta je bilo, Srpske radikalne stranke, Demokratske stranke Srbije, Pokreta obnove Kraljevine Srbije, Zavetnika i Zdrave Srbije.

Do sada se razgovaralo o medijima, izbornom procesu i procesu samog izbornog dana, u okviru kojeg je akcenat dat na kontroli brojanja glasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

28.07.2021 11:40

Sada su uslovi bolji nego za vreme vladavine žutih.