NATAŠA KANDIĆ NAKON SRAMNOG POTEZA INCKA IMA BOLESNU IDEJU: Sada ćemo dokazati da Srbi nisu stradali u BiH!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić danas je na Tviteru komentarisala odluku kojom je Valentin Incko, odlazeći visoki predstavnik u BiH, nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH kojima se zabranjuje i kažnjava negiranje genocida u Srebrenici

RepublikaFoto: Public
Nataša Kandić

Nataša Kandić koja je ne tako davno nahvalila Mariniku Tepić zbog odnosa prema genocidu, danas poručuje: Sada ćemo dokazati da Srbi nisu stradali u BiH.

 
Foto: printskrin

- Visoki predstavnik u BiH doneo odluku o zabrani odobravanja, poricanja, umanjivanja ili opravdavanja genocida, zločina protiv čovječnosti ili ratnog zločina utvrđen pravosnažnim presudama. RS će morati da povuče izveštaj međ.komisije o stadanju svih naroda u Srebrenici - napisala je Kandić na svom Tviter profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Kresoja Bill

23.07.2021 12:43

Baba, Nije Jelcin na čelu Rusije, Putin je. PUTIN, baba. Tvoji se spuštaju niz merdevine, baba. Uz njih se penju drugi, oni koje ti ne voliš, baba. I sa tobom Bog ima neku računicu, da pokaže svetu dno ljudske bede.

Banko

23.07.2021 17:13

Natasa potice iz srca Sumadije odnosno Srbije. U njenom selu Trnavi su je izopstili odavno zato sto je cinkarila seljake da prave rakiju secerusu, na platnom je spisku svih tajnih sluzbi u Srbiji. Ne razumem zasto se Romi ne ograde od nje jer ona je romkinja, polovina tog sela Trnava su Romi dobro integrisani ali izgleda da im to nije dovoljno.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

24.07.2021 11:56

@Banko - Подржавамо захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се против овде иментоване Кандић Наташе спроведе у целини кривични поступак и да се донесе и изрекне правноснажна осуђујућа безусловна пресуда, због кривичних дела извршених од стране исте.

Drago

24.07.2021 08:40

Incko je sin visokog oficira Hitlerovog. Šta on traži u Bih. Ja sam imao 11 godina kada je moja Majka , Brat i Stric ubjen pred mojim očima. Nemoj se javljat da braniš te ljude??? A da kaljaš Srbe koji su izginuli preko 3 miliona a ti kažeš da su Srbi vršili genocid. To je Titova politika koju ti vodiš. On je bio najveći neprijatelj Srpski??? Više je Srba ubio nego i iko na svetu???