NOVINAR MAŠIĆ REAGOVAO NA PISANJE KRIK: Optuženi mogu da se brane na sve načine, uključujući i laganje

Autor: Republika

Vesti

22.07.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar BBC Dušan Mašić, inače naklonjen opoziciji, reagovao je na tekst koji je objavio KRIK u kome su prenesene tvrdnje Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja po kojima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić od vođe kriminalne bande navodno tražio "usluge".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dušan Mašić

Mašić je reagovao na Belivukove laži poručujujući: 

- Vreme je da se ponovo podsetimo da optuženi mogu da se brane na sve moguće načine uključujući i laganje. Tako taj sistem funkcioniše. Svuda - napisao je on.

U drugom tvitu bio je još određeniji.

- To što verujem KRIK ne znači da verujem i Belivuku - napisao je Mašić.

Podsetimo, na tekst KRIK reagovao je i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Jasno je svima da je notorna laž u pitanju, to su ljudi koji se sve vreme bave politikom, sada napadaju one koji su ih uhapsili a promovišu one koji su im bili saradnici i zaštitnici. Čak su rekli da i nikog nisu ubili, a svi smo videli dokaze - poručio je Glišić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

22.07.2021 09:34

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.