PREMIJERKA O KOMEMORACIJI U SREBRENICI: Srpskim zvaničnicima tamo nije mesto dok se pravdi ne privedu svi učesnici napada na Vučića u Potočarima!

Autor:

Vesti

11.07.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da ne bi išla u Potočare na obeležavanje godišnjice zločina u Srebrenici sve dok se ne privedu pravdi oni koji su pre šest godina napali tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića, kada je u ime Srbije otišao da se pokloni žrtvama

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ana Brnabić

Brnabić je na TV Prva istakla da izražava duboko žaljenje zbog tog užasnog zločina i da nema problem sa tim da pokaže žaljenje i pijetet prema žrtvama, ali da je skandalozno to što niko nije odgovarao za napad na život zvaničnika neke druge države.

Kako kaže, u Vladu Srbije nije ni stigao poziv za to obeležavanje, a nisu ni razmišljali da idu bez poziva, upravo zbog toga što je pokazana nezainteresovanost za rešavanje slučaja napada na Vučića.


- To je užasan zločin i nemam problem da pokažem žaljenje i pijetet žrtvama, ali dok se ne privede pravdi svako ko je učestvovao u napadu na predsednika, tada premijera, kada je otišao da se pokloni žrtvama, ne vidim da je nama zvaničnicama tamo mesto - kazala je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Milica

11.07.2021 13:17

Zrtve nikada ne smeju biti zaboravljene i Srbija je pokazala zaljenje,ali kada je rec o srpskim zrtvama, o tome svet ne govori.

Princip

11.07.2021 13:17

Osim za našu opoziciju, koja je tamo prisutna radi rušenja Srbije. Sve narod vidi i sve zna.

Mirce

11.07.2021 14:04

Izdajnici Srbije i Srpskog naroda su oni koji priznaju genocid

Lola

11.07.2021 14:34

Srbija nikada neće zaboraviti ni jednu žrtvu, ali nećemo dozvoliti ni da se srpski narod optuži za sve.