RADNICI ČAČANSKE SLOBODE SE VRAĆAJU NA POSAO! Remonteri i dalje na terenu posle serija eksplozija!

Autor: Republika

Vesti

10.07.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici vojne fabrike "Sloboda" zaposleni u pogonima pirotehnike u ponedeljak se vraćaju na posao, nakon akcidenata koji su se dogodili prošlog meseca.

RepublikaFoto: printskrin

- Nadležne službe procenile su da je situacija sada bezbedna. Od sutra "Sloboda" radi u punom kapacitetu, sa više od 2000 zaposlenih. U pogonima pirotehnike sa radom kreće 410 ljudi, dok su zaposleni u neopasnim pogonima počeli sa radom u četvrtak - rekao je za RINU Draško Milovanković predsednik Samostalnog sindikata radnika kompanije Sloboda.

Demineri su deo ubojitih sredstava dislocirali na sigurno, a i dalje se čisti teren, kako u krugu, tako i u bližoj okolini Slobode.

- Remonteri i dalje rade na terenu, pa bih apelovao na građane koji žive u blizini kompanije da budu oprezni i ne obrađuju svoja polja bez preke potrebe - istakao je Milovanković.

Kompaniju "Sloboda" u junu su potresle dve snažne detonacije, kada je prvo stradao magacin gotove robe, a potom i barutana. Tom prilikom naneta je ogromna materijalna šteta ovom preduzeću, ali i objektima u neposrednoj blizini. Ljudskih žrtava nije bilo, a lakše su povređena tri radnika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading