(FOTO) PORODILA SE MIA BORISAVLJEVIĆ: Pevačica je na svet donela još jednu devojčicu, oglasila se iz bolnice i otkrila PRELEPO IME koje joj je dala!

Autor:

Zabava

10.07.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Borisavljević se danas porodila i na svet donela još jednu devojčicu, a fotografijom iz bolnice oduševila sve svoje pratioce.

Foto: instagram.com/miaborisavljevic
Mia Borisavljević

Pevačica Mia Borisavljević danas je na svet carskim rezom donela svoju drugu ćerku, a tom prilikom se oglasila na svom Instagram profilu, te otkrila kako devojčica izgleda i kako se zove.

Pevačica već ima jednu ćerku, Emu, sa svojim partnerom Bojanom Grujićem, a sada je par postao bogatiji za još jednu mezimicu.

Foto: Republika

-Zdravo svete. Ja sam Tea Grujić, sestra Emina i ćerka Bokijeva i Mijina. Rodila sam se danas u 12:45h, teska sam 3,160 i dugačka 52cm. Čupava sam, crna, baš kakvu me mama sanjala još u 5.nedelji trudnoće. Hvala mojoj doktorki Sladji koja mi je pomogla da bezbrižno dodjem na ovaj svet i hvala svima na čestitkama i lepim željama. Odoh sada da spavam i gledam svoja bebeća posla. Voli vas vaša Tea - napisala je Mia na Instagramu.

Foto: instagram.com/miaborisavljevic
Miina objava na Instagram profilu

Među prvima, čestitala joj je pevačica Slađa Alegro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading