IZDRŽITE JOŠ DANAS! Tropski dan, temepratura do 37 stepeni, ali stiže osveženje

Autor:

Vesti

09.07.2021

05:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji u petak prema najavi hidrometeorologa sunčano i veoma toplo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Po podne i uveče na severu, zapadu i jugozapadu, uz promenljivu oblačnost, mestimično se može očekivati kiša, pljuskovi i grmljavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, jugoistočni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 17 do 26 stepeni, a najviša dnevna od 34 do 37 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu sunčano i veoma toplo. Vetar umeren povremeno i jak, jugoistočni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 26, a najviša dnevna oko 35 stepeni. Tokom noći u pojedinim delovima grada, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u subotu biti promenljivo oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Zatim pretežno sunčano i ponovo toplije, u nedelju i ponedeljak sa ređom pojavom pljuskova, a od četvrtka promenljivo i nestabilno povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading