FRONTALNI UDAR NA SRBIJU! Zapad sprema omču Beogradu: Procurele pojedinosti paklenog plana, DOLAZE TEŠKI DANI!

Autor: Republika

Vesti

08.07.2021

14:13

Zapadni centri moći u saradnji sa antisrpskim snagama u regionu pokušaće da u potpunosti slome Srbiju i nateraju je na praktično bezuslovnu kapitulaciju. Deo tog plana već se ostvaruje nedeljama iza nas, a naredni udari tek će uslediti.

Ilustracija: Republika.rs, Pixabay
Aleksandar Vučić

Kako navodi portal Borba, nakon što su u Podgorici i Prištini donete skandalozne Rezolucije o osudi navodnog genocida u Srebrenici, u danima i nedeljama pred nama uslediće i nove provokacije.

Prema navodima ovog portala, Zapadni centri moći tražiće da se u Parlamentima okruženja donese Rezolucija o zločinima na Kosovu i Metohiji devedesetih godina.

Na ovaj način, kako se dalje navodi, biće izvršen dodatni pritisak na Beograd, a sve će kulminirati kako se budu bližili izbori u Srbiji, koji će najverovatnije biti na proleće.

- Jasno je da će Srbija biti pod stalnim pritiskom. Zapad želi da izvrši dodatni pritisak u susret rešavanju statusa Kosova i Metohije - navodi se u tekstu.

Takođe, podseća se na reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je izjavio je da očekuje sve više rezolucija u parlamentima u regionu koje osuđuju genocid u Srebrenici.

Podsetimo, šef države je izjavio da je donošenje Rezolucija očekivao, ali da ga je jedino iznenadilo to što je skupština Crne Gore takvu rezoluciju usvojila pre kosovske.

 

 

Komentari (3)

Loading
Toliko

09.07.2021 04:32

DOLAZE TEŠKI DANI! To verovatno za razliku od dosadasnjeg meda i mleka? Ako je tako, ne daj boze dugog cekanja!

Darko

09.07.2021 20:59

@Toliko - Dolaze nam teški dani jer su svi ljubomorni što smo mi lideri u regionu i što je kod nas zlatno doba.