VUČIĆ ZA REPUBLIKU O NAPADIMA TAJKUNSKIH MEDIJA NA ORBANA: Oni su i protiv prijatelja Srbije jer samo misle na pare i svoj džep! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.07.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je potez mađarskog premijera Viktora Orbana koji je očitao bukvicu Evropskoj uniji i ponovo ukazao da bi Srbija trebalo da bude deo nje.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik je danas odgovori na pitanje novinarke Republike.rs i objasnio kako gleda na Orbanove oglase u hrvatskim pa potom u  nemačkim medijima gde između ostalog poziva da Srbija postane deo Evropske unije.

-Vidim da su ga napali u tajkunskim medijima danas, valjda je čovek kriv što se zalaže da Srbija bude deo EU. Sada treba mi da ga napadamo...Šta da radimo, tajkuni razmišljaju samo o svojim parama, o svom džepu ne umeju čak ni hvala da kažu. Radi se o prijatelju Srbije, iammo odlične odnose i sa mađarskom državom i sa Mađarima u Vojvodini, nemamo nijedan problem, radimo na svemu zajednički - rekao je Vučić i dodao:

-Nažalost mora da trpi što je rekao lepu reč za našu zemlju. Nezahvalni tajkuni koji su jedino zadovoljni ako ukradu neke sekunde. Orban je dobar prijatelj Srbije. U svakom slučaju hvala mu, uskoro ću imati prilike da mu to i u lice kažem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sanja

07.07.2021 11:50

Ма они су увек против доброг.

Jovana

07.07.2021 13:44

Kad je Srbija u pitanju, gospodinu Orbanu se ne može ništa zameriti!