(FOTO) DIJANA HRKALOVIĆ UŠLA U PREPISKU SA GROBARIMA! Pršte teške reči, usijanje na Instagramu!

Autor: Republika

Vesti

07.07.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović ne prestaje da iznenađuje objavama na Instagramu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Dijana Hrkalović

Hrkalovićeka se, naime, ozbiljno bacila na vežbanje kako bi fizički izgled dovela do savršenstva, fotografije i snimke redovno postavlja na Instagram nalog, a ovoga puta je privukla pažnju navijača Partizana.

- Bravo Diksi, opšrošteno ti je i što si nam tribinu uništila, majke mi - napisao je korisnik pod nadimkom PticaFeniks2020, uz emotikon sa srcima u očima.

Hrkalovićki nije trebalo dugo da mu odgovori.

- A ko zna, možda se na kraju ipak ispostavi da ja nemam veze sa tim... Čudan je život. Onaj ko stvarno voli, taj ne uništava. Pozdrav za sve grobare - napisala je ona uz dva srca - crno i belo.

Foto: printscreen/instagram

Ona je postavila i fotografiju na kojoj s leđa pozira u narandžastoj majici, te kratak snimak na Instagram storiju - selfi iz automobila.

Podsećanja radi, Hrkalović je marta ove godine saslušana u prostorijama SBPOK zbog navodne povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, kada je odbila poligrafsko testiranje. Poligraf je odbila i na saslušanju zbog povezanost sa aferom prisluškivanja predsednika. Beogradski mediji preneli su tada da je prvobitno pristala da bude testirana, ali da se u poslednjem trenutku predomislila i odbila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bor

08.07.2021 16:10

Pa sta ona nije u zatvoru za takva dela svagde u svetu osoba kao ina i ta dela bilabi davno u zatvoru to samo kodnas moze dase desi daje na slobodi a kao borimo se protiv kriminala hahahaha