Vulin: Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred ''žutom kućom''

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.07.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da, dok predsednik Aleksandar Vučić vodi Srbiju, ona neće biti na kolenima kako bi želela predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

On je tako reagovao na izjavu Osmanijeve, koja je za nemački "Špigl" rekla da očekuje od Srbije da padne na kolena, kao i da su Srbi počinili navodni genocid na Kosovu i Metohiji, prenose "Večernje novosti".

Prema Vulinovim rečima, ni sva nakolnost zemalja koje pokušavaju da stvore lažnu državu Kosovo nije bila dovoljna da se sasvim zaborave svi zločini "šiptarskih terorista".

- Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred ''žutom kućom'' i Srbima ubijenim zbog trgovine organima, pred kostima porodice Stolić, pobijenih u Goraždevcu, Starom Grackom, Livadicama i svim stratištima na kojima su ubijani srpski, goranski, romski, bošnjački, pa šiptarski civili koji nisu hteli da budu deo OVK - rekao je Vulin.

Dodaje da poverovati u laži Osmanijeve o srpskog genocidu na KiM je kao da kosovskim Albancima koji su palili manastire "poverujete da su borci za hrišćanske i evropske vrednosti", istakao je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading