SRPSKI PROFESOR I BIVŠI DRŽAVNI SEKRETAR IMA NEŠTO I PROTIV ĐOKOVIĆA! Ovaj STATUS podigao je Srbiju na noge! SRAMOTA!

Autor: Republika

Vesti

05.07.2021

05:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Beogradskog univerziteta i nekadašnji državni sekretar u Ministarstvu nauke Ivan Videnović, koji se u poselednje vreme ističe, najblaže rečeno, kontroverznim izjavama na Tviteru protiv svog naroda, i ovog puta je objavio "tvit" koji je rasplamsao duhove u Srbiji.

RepublikaFoto: Printskrin

Naime, on je ovog puta odreagovao na pisanje srpskih medija o Novaku Đokoviću, koji je na meču sa Denisom Kudlom pre dva dana na Vimbldonu, publiku častio sočnom psovkom "Du..... ga!

Iako su domaći mediji, mahom, ovaj potez okarakterisali kao neprimereno ponašanje najboljeg svetskog tenisera koji je bio izazvan i neprimerenom reakcijom publike u Londonu, Videnović je to očigledno doživeo drugačije i preko Tvitera uputio poruku koja i te kako diskutabilna i pritom je tagovao i zvaničnu stranicu Vimbldona:

- Da li znate da je pogrdno uzvikivanje "oralno-seksualne" psovki publici od strane našeg vrhunskog sportiste u srpskim medijima i na Tviteru okarakterisano kao džentlmenski potez - pitao je Videnović i ostao živ.

 

 

Podsećamo da ovo Videnoviću nije prvi ispad protiv svog naroda. On je ranije ćirilicu nazvao "pismom mržnje, a litije u Crnoj Gori "satanističkim ritualom".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ti

05.07.2021 07:03

Aha. A ko je taj prdez?

Odgovori 12 0
cardak 75

05.07.2021 08:06

PROFESORE KO TE DRZI NA FAKULTETU NEZNAM ALI STO BI NOVAK REKAO SVAKI SRBIN BI TI ODGOVORIO"DUVAJTE MI OBOJICA".NESVIDJA VAM SE SRBIJA PRAVAC PRISTINA!

Odgovori 12 0
sava

05.07.2021 17:05

jos jedan obozavalac one zute fukare djindjica , verovatno mu malo gazde placaju a pokusva da digne svoj kvislinski rejting u ocima nalogodavaca pa da mu pojacaju kintu kao kandicki biserko liht i slicnim zvezdama kvisliskih rabota...

Odgovori 11 1
Pera

06.07.2021 05:09

Kako može ovakav čovek da bude profesor na bilo kom fakultetu bilo gde u svetu.