KRKLJANAC NA GRANICAMA! Putnička vozila na Gradini čekaju dva sata, kamioni u Šidu pet!

Autor: Republika

Vesti

05.07.2021

05:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na graničnom prelazu Gradina prema Bugarskoj, putnička vozila se na izlazu iz Srbije jutros zadržavaju oko dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

RepublikaFoto: Printscreen/ AMSS
Ilustracija

Prohodnost najopterećenijih putnih pravca je dobra, a zbog tranzita većeg broja stranih državljana povremeno dolazi do dužeg zadržavanja na graničnim prelazima kao i na naplatnim stanicama.

Zbog građevinske sezone koja je u punom jeku, na velikom broju deonica vozače očekuje izmena u saobraćaju i usporena vožnja zbog radova a zbog kojih moraju da obrate pažnju na privremenu saobraćajnu signalizaciju, ali i na bezbednost putara.


U najtoplijem delu dana ne preporučuje se vožnja na dužim relacijama, a ukoliko se odlučite da krenete na put u tom slučaju pravite češće pauze i odmore od vožnje.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na graničnom prelazu Šid na izlazu iz zemlje čekaju pet sati, na Batrovcima dva sata, a na Horgošu 90 minuta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading