(VIDEO) BUJNO POPRSJE SRPSKE APOTEKARKE DIŽE BURU NA MREŽAMA: Kragujevčanka Ana ponovo u centru pažnje, NOVI SNIMCI SU HIT!

Autor: Republika

Vesti

02.07.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apotekarka Ana Milanović iz Kragujevca, koja je u centar pažnje u srpskoj javnosti koja prati društvene mreže dospela u aprilu ove godine, nastavila je sa objavljivanjem zavodljivih snimaka na Tiktoku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ana Milanović

Milanovićeva je, kao što je Republika već pisala, u epicentar javnosti dospela nakon što je na Tiktoku objavljivala snimke u kojim đuska, obično uz neki hit sa domaće estrade, a njeni atributi su u prvom planu.

@anamilanovic23

???##fypシ ##fyp ##foryoupage

♬ original sound - ?S'lavica

Tako je i na novim snimcima u kojima Milanovićeva ima dubok dekolte koji ističe njene grudi.

Brzinski pogled na komentare na njene nove video snimke otkriva da se njenim pratiocima uglavnom sviđaju videi koje objavljuje.

Podsetimo, nakon što je postala zapažena, ova apotekarka je čak došla i u sukob sa svojim roditeljima, kojima se nije dopalo to što objavljuje na društvenim mrežama.

Ti klipovi jesu ja. Gledala sam da uklopim pesmu da se slaže sa tim što snimam. Moj prvobitni poziv je apoteka i gledala sam da sve bude u skladu sa tim - kazala je svojevremeno apotekarka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading