PREDSEDNIK VUČIĆ O IZETBEGOVIĆU: Kada bih mu odgovorio digla bi se kuka i motika, ali mene sukobi ne zanimaju!

Autor: Republika

Vesti

24.06.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara o izjavi Bakira Izetbegovića koji je podržao izglasanu Rezoluciju o Srebrenici u Crnoj Gori, rekao je da ga ne zanimaju sukobi i da je politička snaga koju ima zasnovana na rezultatima.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Aleksandar Vučić

- Primetio sam drugu izjavu, Bakira Izetbegovića, a o tome što pričaju kakav sam ja mogu da kažem da oni pominjajući mene pokušavaju sebe politički da podignu. Na te lične stvari ne želim da odgovaram, jer me sukobi ne zanimaju. Politička snaga koju imam zasnovana je na rezultatima - rekao je Vučić.

- Zabrinula me je izjava koja govori o nepostojanju svesti o realnosti u kojoj živite. Da vam neko govori da Kosovo nije Srbija... A to govori Bakir Izetbegović. Zamislite da želim da budem zlonameran i da mu odgovorim onako kako bih mogao da mu odgovorim, a pretpostavljate već šta bi odgovor mogao da bude. Tada bi se podigla i kuka i motika zbog mog odgovora. Ta Bakirova izjava govori o nedostatku planova za budućnost o nedostatku programa i bilo čega što bi značilo odustajanje od svojih maksimalističkih izjava i prihvatanje drugih koji dugačije misle. Zato s pažnjom i poštovanjem uzimam ono što oni govore. Gledam da ćutim i pokušam da taj brod koji se zove Srbija usmerimo ka mirnoj i sigurnoj luci - istakao je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ilija

24.06.2021 16:09

Bakir je osoba koja idalje poziva na mrznju! Ne zeli saradnju i partnerstvo izmedju dve susedne drzave! Samo ga treba potsetiti kakav je njegov otac bio!

Vasa

24.06.2021 22:47

Oni upravo i hoce da Srbija ima agresivnu reakciju,ali dzabe se nadaju.