SPREMA SE SPEKTAKL: Čačak čeka budućnost boksa Srbije

Autor: Republika

Sport

24.06.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivnostima Boks kluba "Čačak" plemenita veština se na velika vrata vraća u ovaj grad.

RepublikaFoto: Boks klub "Čačak"
Žestoka borba se sprema u Čačku

Potvrda dobrog i kvalitetnog rada u ovom klubu stigla je i odlukom Bokserskog saveza Srbije i Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja da upravo Čačku dodeli organizaciju Prvenstva Srbije za omladince.

Takmičenje se održava u sportskoj hali Mladost. Preliminarni mečevi su na programu su od 24. do 26. juna i počinju u 15 časova. Finalne borbe su planirane za 27.jun od 20 časova, uz direktan prenos na na TV Arena fight kanalu. Najavljeno je da se sprema spektakl na finalu, uz osvetljenje, led ekran i promotivne toteme od 5 metara, koji najavljuju SP u boksu.

Foto: Boks klub "Čačak"

Prvenstvo će biti organizovano uz pomoć grada Čačka i Sportskog centra Mladost. Boks ima punu podršku gradonačelnika Miluna Todorovića i direktora Miloša Stevanića. Ljubitelji plemenite veštine će biti u prilici da posle dužeg niza godina uživo prate borbe najtalentovanijih mladih boksera Srbije.

Predsednik Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja, Nedeljko Mandić Neđa uputio je poziv građanima da dođu i uživaju u mečevima. Ulaz u dvoranu Mladost je besplatan za sve dane. Prijavljeno je 104 takmičara iz 50 klubova u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Foto: Boks klub "Čačak"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading