SRBI SU ZLOČINCI, A ALBANCI SU ANĐELI BOŽJI, PA NEĆE BITI: Kamberi pokušao da isprovocira Vučića, DOBIO NOKAUT!

Autor: Republika

Vesti

22.06.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić žestoko je u Skupštini Srbije odgovorio poslaniku Šaipu Kemberiju.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/Printscreen
Kemberi i Vučić

Kemberi je, naime, u svom izlaganju u srpskom parlamentu, ponovio neka opšta mesta o navodnoj krivici srpskog naroda za navodne zločine na Kosovu tokom 1998. i 1999. godine.

- Srpska javnost mora da zna da će srpski političari morati da razgovaraju sa ljudima sa Kosova čiju su decu ubijali - rekao je Šaip Kamberi.

Na ove i slične bezočne optužbe Vučić nije ostao nem.

- Ja od vas albanskih predstavnika nikada nisam čuo da ste činili neke zločine. Mi smo zločinci, a vi ste anđeli nebeski. Pa neće biti, činjenice drugačije govore - rekao je predsednik.

Ko će da priča o zločinu nad porodicom Šutaković, gde su troje dece, manje od 18, 13 i 10 godina, Aleksandar, Đorđe i Radoman ubijeni zločinački i zajedno sa svojim ocem i majkom pokopani, pita Vučić.

- Oni ne mogu da dođu u Prištinu da vam pričaju kako su te zločine proživeli, jer oni nisu preživeli, ni Aleksandar, ni Đorđe, ni Radoman - rekao je on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jeca

22.06.2021 13:36

Samo ostro predsednice! Postavite albanskog teroristu tamo gde mu je mesto!

Ilija

22.06.2021 17:27

Dokle ce siptari provocirati sa svojim zrtvama? Gde su Srpske zrtve? Kada ce albanci da priznaju zlocin OVK terorista i kada ce se pokloniti zrtvama albanskog terora na nasoj juznoj pokrajini?!