MARIU SPASIĆU I NJEGOVOJ PORODICI UGROŽENA BEZBEDNOST! Ucenjuju ga, proganjuju i prete!

Autor: Republika

Vesti

21.06.2021

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije "Transparentost" obaveštava javnost da je Mariu Spasiću, generalnom sekretaru i njegovoj porodici ugrožena bezbednost na način što se događaju čudne stvari u njihovom okruženju, sa elementima ucene, proganjanja i pretnji, što traje duže vreme i što je intenzivirano poslednjih dana.

RepublikaFoto: Public
Mario Spasić

Savet napominje da je generalni sekretar Spasić angažovan i posvećen podršci u aktivnostima koje sprovode predsednik Aleksandar Vučić, Vlada Republike Srbije, MUP i Bezbednosno-informativna agencija u hapšenju pripadnika mafije i tzv. belih okovratnika, odnosno onih visokih državnih službenika i uticajnih političara koji su korumpirani.

Savet napominje da ova organizacija, kao i Mario Spasić, imaju status branitelja ljudskih prava u skladu sa Deklaracijom UN o borcima za ljudska prava, da su svi detalji dostavljeni nadležnom tužilaštvu i najvišem rukovodstvu Republike Srbije i da se očekuje kompletna zaštita njegove porodice i samog generalnog sekretara Spasića.

Mario Spasić za medije je kratko izjavio:

- Ne plašim se nikoga i nastavljam sa državnim organima zajedno da radimo na borbi protiv mafije i kriminalaca. Potpuno verujem svojoj državi koja je na delu pokazala kako se brane ljudska i sva ostala prava kako NVO sektora, tako i svakog pojedinca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading