VULIN PORUČIO CRNOJ GORI: Ako vam je do boljih odnosa sa Srbijom, poštuje mišljenje svojih građana srpske nacionalnosti!

Autor: Republika

Vesti

21.06.2021

17:48

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na zvanično saopštenje Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore u kome se brani donošenje rezolucije o Srebrenici izglasane u crnogorskom parlamentu.

youtube.com/RTV Pink Official
Aleksandar Vulin

- Priznati lažnu državu Kosovo, a držati lekcije Srbiji o mešanju u unutrašnje poslove Crne Gore, može samo onaj ko je došao na vlast na talasu srpskog otpora, a posle izglasao rezoluciju o Srebrenici koja srpski narod osuđuje za genocid. Ako je Crnoj Gori do boljih odnosa sa Srbijom, neka bar sama odluči da poštuje mišljenje svojih građana srpske nacionalnosti i neka ih ne tera da priznaju genocid koga nema. A, ako i to ne može ili ne sme sama da odluči, neka Crna Gora potpiše sporazum sa SPC, mitropolit Amfilohije je bar toliko zadužio i Bečića i Krivokapića ili se i taj dug vrača samo sa odobrenjem EU, kao i kineski kredit za auto-put - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin reagujući na zvanično saopštenje Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore u kome se brani donošenje rezolucije o Srebrenici izglasane u crnogorskom parlamentu.

Komentari (0)

Loading