PANTIĆ PRS'O K'O LAJSNA, UDARIO NA NOVAKA: Srbima je falio Đoković da bude kao zastava ludaka!

Autor: Republika

Vesti

17.06.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Željko Pantić, koji je nekoliko godina radio na TV Partizan, a sada svoje baljezgarije plasira preko Jutjub kanala "Danas konferens centar", udario je na Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Printscreen
Željko Pantić

Čovek, koji pod plaštom "nezavisnog novinarstva" udara na sve što mu padne na pamet, odnosno na onoga za koga dobije instrukcije i novac od stranih ambasada, napao je i najvećeg sportistu kojeg je ova zemlja ikada imala.

Nekadašnji voditelj na TV Partizan Željko Pantić odavno je izgubio kompas i preko svog Jutjub kanala plasira sulude ideje. Međutim, ovaj čovek ne zna za granicu, pa je tako našao za shodno da opljuje Novaka Đokovića, čoveka koji će vrlo verovatno kada završi profesionalnu karijeru to uraditi kao najbolji teniser u istoriji.

Ali, to nije dovoljno Pantiću, kojem smeta kako je Novak čestitao Novu godinu!?

- Nama najveći teniser svih vremena čestita Novu godinu, i to 7530. Zaista, svašta sam u životu video, ali ovo... Mi treba da budemo jedina nacija koja veliča paganske bogove. Znate da imate na marginama društva sve to, ali nemate nekoga takvog ranga da postane zastava ludaka, koji sada kažu "Pa kad Nole kaže da je 11 paganskih bogova stvorilo svet, ko si ti da protivrečiš". Možda je stvarno fudbalski tim paganskih bogova stvorio ovaj svet - pričao je Pantić u svojoj emisiji, bez blama udarajući na tradiciju.

 

 

 

Inače, Pantić nije tako blesav kako se predstavlja. Reč je o čoveku koji redovno posećuje jednu stranu ambasadu i za svoje prljave poslove dobija lepe pare.

Ali on nije budala već je pametan. Uzeo je više od 200.000 dolara od ambasade - rekao je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
twixie

17.06.2021 11:39

Ala je ovaj bolestan...