(VIDEO) PRIZEMLJENJE ĐILASOVE ANALITIČARKE: Stepanovićeva napala Vučića, A ONDA SE OGLASILA LJUBICA GOJGIĆ!

Autor: Republika

Vesti

17.06.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Ljubica Gojgić potpuno je argumentima pokopala omiljenu analitičarku Dragana Đilasa Biljanu Stepanović.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ, S. RADOVANOVIĆ
Stepanovićeva i Gojgićeva

Inicijalna kapisla za obračun argumentima na Tviteru u kojem je Stepanovićeva izvukla deblji kraj, bio je tvit u kome je Đilasova analitičarka napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića i delegaciju Srbije koja je nedavno bila na pregovorima u Briselu sa predstavnicima takozvanog Kosova.

Dakle, ovo su informacije: 1. Predsedin države Srbije vikao je na kosovsku delegaciju 2. Ponašao se u svom stilu, prostački i bahato 3. Kosovska delegacija to nije htela da trpi 4. Pregovori su prekinuti Predsedniče, šta ste tačno postigli u interesu Republike Srbije? - napisala je Stepanovićeva, nakon čega je usledio odgovor Gojgićeve.

 

 

- 5. Jer... kosovska delegacija skup ugladjenih diplomata, došla u Brisel da lepo obavesti da će da (posle 10 g) ispune obaveze iz sporazuma i da su spremni za nastavak razgovora o normalizaciji odnosa? - napisala je Gojgićeva.

 

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, napadi na predsednika Vučića, njegovu porodicu i njegove saradnike, postali su još brutalniji nakon što je šef države razmontirao Aljbina Kurtija u Briselu, poručujući da Srbija nikada neće priznati lažnu državu Kosovo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading